UA-36062800-1

22 Aralık 2011 Perşembe

Medical Park Antalyaspor :0-0: Fenerbahçe

    İdeal onbiriyle sahaya çıkan Fenerbahçe , oldukça defansif bir anlayışla sahaya çıkan Mehmet Özdilek'in Antalya'sını geçemeyerek,ligin ilk yarısını Manisaspor'u yenen Galatasaray'ın 2 puan gerisinde, 35 puanla ikinci sırada kapattı.Böylece ''bir an önce bitse de Fenerbahçe bir forvet alsa'' diye haftalardır beklediğimiz gün geldi ve bu süreci puan anlamında minimum kayıpa atlattık.

    İlk yarı sakatlanan Alex'in yerine oyuna giren Bienvenu ile iki adet yüzde yüz pozisyona giren Fenerbahçe , Bienvenu'nun bu pozisyonlardaki beceriksizliği sonucu mutlak galibiyeti kaçırdı.Bu pozisyonların birinde Semih'e verse yüzde yüz gol olacaktı, diğerinde ise kabus gibi bir vuruş yaptı.

   Fenerbahçe'de son haftaların formda ismi Stoch çok etkisizdi,Serdar iyice parlamaya başladı.Stoper aramaya gerek yok diye düşünüyorum.Yobo ve Emre başta olmak üzere iyi oynadı Fenerbahçe.Gol yollarına kadar topu iyi taşıdı.Fakat 3. bölgede yine çok etkili olamadı.Bunda ''Tecrübeli Futbolcular Cemiyeti'' niteliğindeki Antalyaspor'un iyi alan paylaşımı da etkili oldu.

   Artık transfer döneminde bu takıma , yükü kaldırabilecek bir golcü alınacak.Ligin ikinci yarısında zirveyi kovalamaya devam edilecek.Daha önce de söylediğim gibi Dia da satılıp yerine bir sağ kanat oyuncusu alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder