UA-36062800-1

3 Eylül 2013 Salı

Kaka Leite Yeniden Milano'da!


             Corriero Dello Sport'un 'Tekrar Hoşgeldin Kaka' manşetiyle okuyucuya sunduğu, Kaka-Milan ikinci evliliği gerçekleşti.

             Ac Milan performansıyla en iyi futbolcular arasına giren Brezilyalı, 65 milyon euro gibi dev bir transfer ücretiyle 'Yıldızlar Takımı' Real Madrid'e transfer olmuştu. 2009'da geldiği Madrid'de sakatlıklarla boğuşan Kaka, sağlıklı olduğu zamanlarda da Mourinho'nun ve bu sezon gelen Ancelotti'nin gözüne giremedi.

             Milan'da bizi alıştırdığı dripling sonrası şutlarına hasret kaldığımız Kaka, önce Mesut Özil'in gerisinde kalan Kaka, sonrasında orta sahaya Modric, İllaramendi, İsco hatta birçok bölgede oynayabilen Bale gibi takviyeler de gelince hepten gözden düştü. 

             Hazırlık kampından ve başlayan La Liga sonrası forma bulamayacağını anlayan Kaka, geçen hafta ayrılmak istediğini, ayrılmasının kulüp için de kendisi için de en iyi karar olacağını belirtti. Gerçekten de Madrid'in oynama şansı kalmayan bir oyuncuya bu kadar maaş ödemesi saçma olacaktı. Kaka da henüz 31 yaşında ve efsaneleştiği kulüpte, çok iyi tanıdığı atmosferde tekrar sahada olma şansı çok daha fazla olacak. Tam eski günlerine dönmesini beklemesem de, Milan'a katkı vereceğini ve güzel hareketlerini tekrar izleme şansımız olacağını umuyorum.


            Kaka Ac Milan'da yıllık 4 milyon euro kazanacak. Sözleşmesi de 2 yıllık. Anlaşma sonrası Kaka'nın taraftarla buluşması da çok eğlenceli. Bu anları bir taraftar kaydetmiş. Herkes çok mutlu şarkılarla Kaka'ya hoşgeldin diyorlar. İzlemek isterseniz altta bu görüntüler bulunuyor.


            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder