UA-36062800-1

11 Mart 2012 Pazar

Hamburg Petric ile Yollarını Ayırdı

 
   Hamburg kulübü resmi sitesinde(www.hsv.de) yer alan habere göre attığı gollerle dikkat çeken başarılı solak Mladen Petric'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi uzatılmayacak.

   Hamburg için mükemmel goller atan 10 numaralı Petric,daha önce İsviçre Ligi'nde gol krallığı yaşamış ve bence Hamburg'a da büyük güç katan bir futbolcu.Henüz 31 yaşındaki Petric ile pekala 2 yıllık sözleşme yenileyebilirlerdi.

   HSV Sportif Direktörü Frank Arnesen ve oyuncunun menajeri Volker Struth Pazartesi günü yaptıkları açıklamayla sezon sonunda sözleşme yenilenmeyeceğini açıkladılar.Üstelik Türk medyasında çıkan iddialara göre, aynı Hamburg Milan Baros'la ilgileniyormuş,üstelik resmi teklif bile yapmışlar.Bence Galatasaray da Mladen Petric'e imza attırsın.Gelecek sezonun sonunda Petric'in Baros'tan daha iyi bir istatistik yakalayacağını düşünüyorum.

   Arnesen ''Mladen bizim için pek çok önemli gol attı,harika performans ortaya koydu.Eminim ki bundan sonra sezon sonuna kadar bu performansını sürdürecektir.O çok önemli bir oyuncu ama biz artık yol haritamızı değiştirip,genç oyunculara yatırım yapacağız.'' dedi.

   Petric de ''Son olarak uzun bir kontrat yapmak istiyorum.Bu kontratı Hamburg ile yapamayacağız.Sezon sonuna kadar takım için elimden geleni yapacağım.Sonra gelecekte beni nelerin beklediğini göreceğiz.'' dedi.

  Petric Hamburg için 127 maça çıkıp 60 gol atmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder