UA-36062800-1

26 Mart 2012 Pazartesi

Transfer Şikesi

   Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dünkü Gençlerbirliği maçı sonrası Galatasaray'a döneceğini açıklayan Arjantinli orta saha oyuncusu Culio'nun sözleşmesini feshetme kararı aldıklarını açıkladı.


   "Culio, dünkü Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini söylemiş. Bunu söylemeye hakkı yok. Çünkü ben kendisinin bonservisini almayı düşünüyordum ve kendisiyle de daha önce anlaşmıştık" dedi.

   Türkmen, "Hiçbir futbolcu Orduspor'dan üstün değildir. Bugün sözleşmesini feshediyorum. Galatasaray'a da yazı göndereceğim ve opsiyonu kullanmayacağımızı bildireceğim" diye konuştu.

   Oysa ki kazın ayağı çok farklı.Daha önce Arda'nın satışının gerçekleşmeyeceğini düşünerek Culio'nun kiralık gitmesine izin verdiklerini belirten, Fatih Terim ''Sezon sonunda Emanuel Culio,tekrar aramızda olacaktır.'' diye açıklama yapmıştı.Buna da Culio ''Galatasaray'a dönmek istiyorum.'' diye karşılık vermiş,sezon sonunda Culio'nun Galatasaray'a döneceği netlik kazanmıştı.


   Galatasaray Kongre üyesi olan,şike davası sürecinde taraflı,yanlı,sert açıklamalarıyla sivrilen Türkmen,yine bir skandal karara imza atmıştır.Culio'nun da bu hafta sonu oynanan karşılaşmada, Ordu formasıyla oldukça başarılı bir performans sergilemişken,kiralık oyuncu oynatmama şeklinde bir anlaşmaları yokken(aslında bu anlaşmaların da etik olmadığı açıktır.),tam Galatasaray maçı öncesinde böyle bir karar alması malumun ilanından başka birşey değildir.Bir kulüp başkanının öncelikli görevi elbette ki kendi kulübünün başarısı için mücadele etmektir.
 
   Yine aynı Galatasaray'ın Antalya maçından önce Necati,Manisa maçından önce Yiğit Gökoğlan,Kayserispor maçı öncesi Nordin Amrabat kadro dışı bırakılmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder