UA-36062800-1

10 Mart 2013 Pazar

Ruhr Derbisinde Gülen Schalke 04

         
          Bundesliga'da 25. haftadaki Ruhr derbisinde, Schalke 04'ün stadında oynanan maç 2-1 ev sahibinin galibiyetiyle sona erdi. Schalke 04'ün gollerini 12. dakikada Julian Draxler, 35. dakikada Klaas-Jan Huntelaar attı. Dortmund'un golü ise 59. dakikada Robert Lewandowski'den geldi. Karşılaşmanın yıldızı iki asist yapan Uchida olurken, galibiyet de Schalke için Galatasaray maçı öncesi iyi moral olacaktır.
Draxler&Uchida
         Schalke 04 hızlı başladığı maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda günün kötüsü, Hummels'i çıkarıp Nuri'yi sokarken Lars Bender'i de stopere çeken Jürgen Kloop, takımını biraz toparlamayı başardı. Grosskreuts da yerini maça sürpriz bir şekilde kulübede başlayan Marco Reus'a bıraktı. Nuri Şahin orta sahada top kontrolüne bariz katkı sağlasa da, duran toplardan gol bulma beklentisini cevaplandıramadı.  Borussia Dortmund'un tek golü Jakub Blaszczykowski'nin pasıyla topla buluşan Robert Lewandowski'den geldi ancak bu gol yeterli olmadı.


            Altta Borussia Dortmund tribünlerinden meşale yakan taraftar fotoğrafları yer alıyor. Fenerbahçe'ye meşale bahane edilerek verilen cezadan sonra bu fotoğraflar daha da manidar


Nuri Şahin&Marco Reus
Draxler&Höwedes

Nuri Şahin


        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder