UA-36062800-1

29 Kasım 2011 Salı

ALEX'İN HEYKELİ DİKİLİYOR


 
Geçen sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar inanılmaz başarılı geçen sezonun ardından,kişiliği ile de örnek sporcu olan Alex de Souza'nın heykelini dikme fikrini ortaya atmışlardı.Bu fikir o dönem alakalı alakasız pek çok kişinin tartışmasına yol açmıştı.Kimi insanlar Alex'in sadece Fenerbahçe'ye hizmet ettiğini ,milli takıma hizmet etmediğini ifade ederek kamusal alana dikilmesine karşı çıkmışlardı.Tanju Çolak ''Altın ayakkabım var,ama heykelim yok'' demişti. Beşiktaşlı ve Trabzonlu yöneticiler de tepki göstermişlerdi.Alex bile şaşkınlığını gizleyemeyerek ''Bu insanlar çıldırmış olmalı'' demişti.

İşte tüm bu tartışmalara rağmen yüzlerce taraftarın desteğiyle tamamlanan heykel Kadıköy Belediyesi'nden de izin alınması sonrasında Lefter Küçükandonyadis'in de anıtının bulunduğu Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki alanda 4 Temmuz pazar günü saat 15.00'te yapılacak törenle açılıyor.

Muhtemelen falan futbol oynarken heykeli dikilen ilk futbolcu olma onuruna sahip olacak Alex'in heykelinin açılış törenine yüzlerce taraftarın katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder