UA-36062800-1

20 Nisan 2013 Cumartesi

Real Madrid Bale İçin Dev Bir Hazırlık Yapıyor


              Andre Villas-Boas'ın Tottenham'ın başına geçmesiyle hücuma çıkan sol bek mevkiinden, serbest oyuncu pozsiyonuna geçen Gareth Bale, yıldız ışığını daha da parlatıp golleriyle asistleriyle ön plana çıktı. Frikik golleri, sürati, yere sağlam basan ayakları ve sihirli solu ile, gerçek bir winner görüntüsü çizen Bale'in performansı, gelecek belki de Spurs'u Şampiyonlar Ligi'nde  başarıya taşıyacak.

              Daily Express'in haberine göre , Real Madrid talip olduğu herkesce bilinen Galli oyuncu için, mega bir bütçe hazırlamaya çalışıyor. Bu transfere kaynak yaratabilmek için Kaka,Fabio Coentrao, Higuain gibi isimleri satabileceğini iddia eden gazete, Bale satılırsa bunun için rakiplerden ziyade La Liga'nın daha uygun göründüğünü belirtmiş.

              Eski Southampton'lı Bale için Barcelona da uzun süre devrede kaldı, ancak istenen rakamları ödemek istemedikleri için, İspanya Milli Takımı'nda etkileyici bir performans sergileyen, eski oyuncuları Jordi Alba'yı transfer ettiler. Alex Ferguson'ın da Southampton'dayken bu transferi yapmadıkları için, dizlerini dövdüğü bilinen bir gerçek.

              Gelecek sezon La Liga'yı ezeli rakipleri Barcelona'ya kaptırmak istemeyen Real Madrid'in, Atletico'dayken saldırmazlık anlaşması nedeniyle alamadıkları Agüero'yu da kadrosuna dahil etmek istediği bir sır değil!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder