UA-36062800-1

6 Nisan 2013 Cumartesi

Caner'i Size Yedirmem Arkadaş!



             Maçtan sonra uzun uzun Caner'in oyundan çıkarken, tribünlerin tepkisine önce elini sallayarak 'Hastir Lan' manasında tepki vermesi, sonrasında da kulübenin orada yerde duran su şişesini tekmelemesi konuşuldu.  E tabi görüntü hoş değil, hatta ben bu tip davranışları sıkça eleştiririm de.. Fakat sen tribünde oyundan çıkan oyuncuyu ne diye ıslıklarsın? Caner öyle aman aman oynamadı evet de kesinlikle ıslıklanacak bir performans da ortaya koymadı. 

            Caner delici bir adam, dikine oynamaya-takımı ileriye taşımaya çalışan sıkça da bunu yapan bir adam. Akhisar maçının başında koşu temposu olarak alışageldiğimizin altında kaldıysa da biraz, maçın kalanında bu konuda gayet iyiydi. Sahanın herhangi bir yerinde rakibin Fenerbahçe'den daha fazla oyuncu bulunmasına engel olan, ikiye bir yapan, kat eden ve o hep istediğinizi söylediğiniz 'Sırılsıklam olsun o forma' tezahüratınızın beden bulmuş hali Caner Erkin evet.

           Sen yuhalayan güzel kardeşim 'Aykut İstifa' diye bağırdığın maçta sahada yürüyenlere tepki vermeyip, hocayı istifaya davet eden de sendin değil mi? Yan ve geri paslarda aynı anda homurdanıp, kendi futbolcunun performansını düşüren de sensin, hatta muhtemelen de Maraton Tribünü'nde oturuyorsun. Tuncay Şanlı'yı kırmızı yanaklı diye sevmedin, Ümit Özat'a- Selçuk Şahin'e şaşı dedin. Roberto Carlos'tan başka solbek sevmedin, oynadıklarında da rahat vermedin değil mi? Deniz Barış zaten Fenerbahçe'nin futbolcusu değildi elbette. Oysa sayısız maçta sayısız önemli işler yaptı bu adamlar, o nasıl olacak? 

           Caner Erkin'in tepkisinin doğru olduğunu söylemek de, bir fayda getireceğini söylemek de mümkün değil. Bir daha da bu tip davranış sergileyen bir oyuncuyu savunacağımdan hiç emin değilim. Ancak ben Caner olsam, her yere yardım ettiğim oyun sıkışınca sorumluluk aldığım, mücadeleden kaçmadığım bir maçta 3-5 topum yanlış yere gitti diye yuhalansam-ıslıklansam aynı tepkiyi veririm. Sen kim oluyorsun da; gladyatörü sahada yenilen Romalı zengin kafası yaşıyorsun, kafana göre kelle alıyorsun. Kimsin sen kardeşim?

https://twitter.com/Oguzarpsatknsn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder