UA-36062800-1

10 Nisan 2013 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçları (Galatasaray 3-2 Real Madrid)

    Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarından bir diğeri sürpriz takım Galatasaray ile Real Madrid arasındaydı. İlk maçı 3-0 kazanan Real Madrid bu maçın da hemen başında Cristiano Ronaldo ile öne geçti. İlk devre de Real Madrid'in tek gollü üstünlüğüyle bitti.

    İkinci yarıda skora yatmayı düşünen Real Madrid karşısında Hamit'in yerine Amrabat'ı alarak başladı. Overrated Amrabat'ın da şimdiye kadarki en etkili performansıyla katkı verdiği Galatasaray, çekilen Madrid karşısında baskı kurdu. Çok iyi bir kontratak takımı olan Real Madrid'i bildiğin ileri çıkarmadı. Eboue'nin füzesiyle beraberliği yakalayan Galatasaray, Sneijder ve Drogba'nın golleriyle skoru 3-1 'e geirdiyse de, son sözü yine CR7 söyledi. Galatasaray adına Dünya'nın en büyük takımlarından birini yenerek elenmek kadar iyisi olamazdı. Bu yıl karambole çıktıkları grup sonrası, Schalke 04'ü elemeleri de beklenmiyordu. Bu turda da daha fazla ezilecekleri düşünülüyordu ama öyle olmadı.

        Jose Mourinho takımını fazla sıkmazken maç sonunda bir ara endişelendiğini söyledi. Mourinho bu sözleri büyük oranda iyi arkadaşlığı olan Fatih Terim,Sneijder,Drogba gibi isimleri onore etmek için söylediyse de, Galatasaraylılar için keyif vericidir, gayet anlaşılabilir birşey.

       Bu sezon yapabileceklerinin en iyisini yaptılar. Seneye yine bu turnuvada oynama şansı bulurlarsa, defanslarını evlere şenlik olmaktan çıkarmaları gerekiyor. Muslera olabilecek en iyi kaleci performanslarını sergiledi ama yetmedi.

Galatasaray'ın Real Madrid'i 3-2 yendiği maçın özetini altta izleyebilirsiniz

ŞAMPİYONLAR LİGİ | Özet: FC Schalke 04 2–3... ile Galatasaray
Cristiano RonaldoEboue
Resim yazısı ekle







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder