UA-36062800-1

10 Nisan 2013 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçları (Borussia Dortmund 3-2 Malaga)


         0-0 biten ilk karşılaşmanın ardından, Malaga'yı sahasında ağırlayan Borussia Dortmund ölüp ölüp dirildiği maçı, uzatmalarda attığı 2 golle mucizevi şekilde kazanmayı başardı! Joaquin'in golüne , Lewandowski ile cevap veren Dortmund, ilk devre sonunda soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

        82'inci dakikada Eliseu ile bir kez daha öne geçen Manuel Pellegrini'nin Malaga'sı 'Turu geçtim' derken, uzatmalarda gelen iki golle rüyadan kabusa geçiş yapıyordu. Malaga'nın 2'inci golü ve Dortmund'un son bölümde attığı gollerden biri ofsayttı. Anlayacağınız Şampiyonlar Ligi için seçilen hakemler de pek iyi gitmiyorlar.Dortmund gollerine adını yazdıranlar da Marco Reus ve Santana oldular

        Malaga'nın buraya gelmesini bile kimse beklemezken, az kalsın bu turu da geçeceklerdi. Grup maçlarından beri yenilmeyen tek takım olan Borussia Dortmund, yine zor da olsa kazanmasını bildi. Gruplarda Real Madrid'e zor anlar yaşatan Dortmund büyük olasılıkla kupayı falan kazanamayacak. Ama akıllarda kalacak bir performans gösterdikleri kesin. Keza Malaga da öyle! 

Borussia Dortmund - Malaga maçının golleri ve önemli dakikalarını altta izleyebilirsiniz..




Resim yazısı ekle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder