UA-36062800-1

3 Aralık 2011 Cumartesi

Harry Redknapp ve Scott Parker Kasım Ayı Ödüllerini Kazandılar


Bu ay Spurs'un kazandığı 3 maç sonrasında Redknapp ayın menajeri Scott Parker da ayın oyuncusu seçildiler.Redknapp Eylül'de de ödülü kazanmıştı ki takımın yükselişinde Scott Parker'ın orta sahada Luka Modric ile yakaladığı verimli birlikteliğin payı çok büyük.

Bu üç maçın ilkinde Redknapp geçirdiği küçük bir kalp ameliyatı sonrası evinde maçı izliyordu ve Scott Parker'ın etkileyici bir oyunuyla Fulham'ı 3-1 yendiler.

İkinci maç Adebayor'un iki gol attığı Aston Villa maçıydı ve Parker yine takımını mükemmel yönetiyordu.

Üçüncü maçta Jermain Defoe'nun bir Adebayor'un iki golüyle West Bromwich Albion'u da 3-1 yenerek bu ay yüzde 100 başarıyla oynadılar. Tottenham'a Scott Parker tek kelimeyle dinamizm ve akıl kattı.

Redknapp ''Başkana yaz döneminde transfer için tek bir isim vermiştim.O da Scott Parker'dı.'' dedi.Redknapp'ı tebrik eder nokta transfer nasıl yapılır konusunda örnek alınmasını umut ederim.

Parker'la sezon başında bir ara Fenerbahçe de ilgilenmişti.Ama gerek Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu karışık durum gerekse Parker'ın İngiltere'den ayrılmak istememesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder