UA-36062800-1

18 Aralık 2011 Pazar

Fenerbahçe-Trabzonspor (Maça Doğru)

     Geçen seneden itibaren sürekli karşı karşıya geldiğimiz ve getirildiğimiz ''Günahsız''! lar Kadıköy'e geliyor. Bugün kimsenin alın terine bok atmanın bu kadar kolay olamayacağını göstermek için en önemli gün. Bu pankartı açanlara,asıl şampiyon biziz diyenlere,senin yerine Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp, Elmander'in cezası indirilip Fenerbahçe maçına yetiştirildiğinde ağzını açmayıp, kendi futbolcusu ceza aldığında bile durup dururken bunu Fenerbahçe'yi bulaştırarak eleştirenlere, sahada bileğini bükemeyip her maç öncesi zehir zemberek açıklamalar yapanlara,  sözde asil ''Güneşlere'', sahada gerçekleri suratına tokat gibi çarparak göstermenin günü!

    Maç içerisinde de ortalığı gereceklerdir. Bütün bu koşullarda bile herkes daha duyarlı olmalı. Sahaya birşey atmayalım ki daha geçen hafta kendi kalecilerini yaralayanlarla bir olmayalım.

    Biz tribünde, emeği çalınmaya çalışılan futbolcular sahada bir olup, üzerlerine kabus gibi çökelim. 3 olsun 5 olsun 7 olsun.

MUHTEMEL 11
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Özer Hurmacı), Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Stoch, Alex, Semih 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder