UA-36062800-1

14 Ekim 2012 Pazar

Mourinho'dan İnciler


  
   ''Eğer bir futbolcu bu dünyanın en iyisiyse, Ronaldo bu evrenin en iyisi demektir.''

   ''Messi'nin 13 yaşında geldiği takımda başarılı olmasıyla, Ronaldo'nun başarısı kıyaslanamaz. Ronaldo buradan önce İngiltere'deydi. Burada yeni oluşturulan bir takıma geldi ve Messi gibi forvette değil kanatta oynayarak, Messi kadar gol attı.''

 
        '' Ballon d'or ödülü Ronaldo'nun olmazsa bu çok yanlış olur. Ballon d'or Şampiyonluk yaşamayan oyuncuya verilmemeli, bana Kıtalararası Kupa ve Süper Kupa ile gelmeyin, bunlar ufak şeyler.''

    Atletico Madrid'in 48 milyon pound'a sezon sonunda satmayı düşündüğünü açıkladığı Falcao'ya dair de konuşan Mourinho; ''Falcao gündemimizde değil, Atletico Madrid ile aramızda saldırmazlık anlaşması var. Tıpkı Sergio Aguero'da olduğu gibi, Falcao bizim için yasak elma durumunda.'' diye konuştu.

   Falcao'nun fantastik bir oyuncu olduğunu, iyi bir karakteri olduğunu hissettiğini ve onun Atletico Madrid için sergilediği performanstan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

  Falcao transferinde geri adım atan PSG, Chelsea, Manchester City gibi takımlar sonrası Arsenal tek talip kalmış gibi görünüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder