UA-36062800-1

9 Ekim 2012 Salı

Kasımpaşa-Metin Diyadin-Şota

 

   Kasımpaşa Kulübü'nde Metin Diyadin ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Şota Arveladze getirildi.

   

    

    Teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırmasının ardından, teknik direktörlük için Roy Keane ile görüşen ancak anlaşmaya varamayan Kasımpaşa kulübü, Kayserispor'dan ayrılan Gürcü teknik direktör Şota Arveladze ile anlaşmaya vardı. 

    Kayserispor'dan süpriz bir şekilde istifa eden Şota, başarılı olmasına rağmen, vizyonu yetersiz bulunduğu söylenerek görevden alınan Metin Diyadin'in yerine, hangi başarısıyla getirildi anlamak çok zor..Şimdiden başarılı olup olamayacağını, başarılı bile olsa 4.5 yıllık sözleşmesinin ne kadarını tamamlayacağını büyük bir merakla bekliyorum. Şota'nın karakterini çok beğeniyorum. Futbolcuyken de severdim, fakat başarılı antrenörünü vizyonsuz diye gönderen bir kulübe hoca olacak bir karnesi yok antrenör olarak..



   Kasımpaşa'nın hedeflerinden etkilenerek görevi kabul ettiğini söyleyen Şota, Kayserispor'un da hedeflerinin olduğunu ancak hedeflerine ulaştıramadığımızı mı varsaymakta acaba?


 
    Radyospor'da Senad Ok'un programında kendisi yerine Şota'nın getirilmesini nasıl yorumladığı sorulan Diyadin, ''Karar verenler bazen ilginç işlere imza atabiliyorlar. Benim yapabileceğim bir şey yok'' diye cevap verdi. Haksız olduğunu söyleyebilir miyiz?

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder