UA-36062800-1

29 Aralık 2012 Cumartesi

Eren Derdiyok Olası Fenerbahçe Transferi

Eren Derdiyok-Hoffenheim
         
               Malum Fenerbahçe Moussa Sow'un yokluğunda, formsuzluğunda ya da yorgunluğunda yerini alabilecek kadar iyi durumda bir golcüye sahip değil! Ne Semih eski Semih, ne de Bienvenu rotasyonu zorlayabilecek düzeyde!

Semih Şentürk

               Durum bu olunca , Semih ve Bienvenu'nün gönderilip, yerlerine en az bir hatta iki forvet oyuncusu koymak gerekiyor! Klasik olacak ama Fenerbahçe üç kulvarda mücadele etmekte..Bienvenu'nun Elazığspor ile anlaştığı bile söyleniyor!
Henri Bienvenu

               Leverkusen'de parlayan Eren Derdiyok da Nobre ile birlikte Fenerbahçe'nin gündeminde ilk sıralarda.. Bu sezon başında Leverkusen'den Hoffenheim'e geçen Eren, ilk 11'de düzenli olarak yer bulamıyor. Doğal olarak Fenerbahçe başa güreştiği için ,Eren için Hoffenheim'den çok daha iyi bir alternatif görünüyor, hem yerden hem havadan etkili, iki ayağı da iyi! Herifin Moussa Sow gibi rövaşata golleri falan da var.

               Ben Eren'in Leverkusen'de neden oynayamadığını da, Hoffenheim'e giderken de daha önemli bir takıma ransferinin neden gerçekleşmediğine anlam verememiştim!

               Eren Derdiyok ile ilgili güzel bir yazı Orhan Uluca'dan gelmiş,akla gelen sorulara da cevap vermiş. Okumak için BorgesBlog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder