UA-36062800-1

30 Aralık 2012 Pazar

Raul Meireles Kararı Adilleşti


       Galatasaray ile oynanan maçta 2 sarı karttan atılan Raul Meireles için, hakem Halis Özkahya'nın raporunda, ''kendisine tükürdüğünü ve hakaretler ettiğini'' yazması üzerine 12 maç ceza uygun görülmüştü!

      Biz karşılaşmayı izlerken de sonrasında çıkan detaylı görüntülerde de, tükürdüğüne dair birşey göremedik. Hakemin Raul Meireles ile hararetli bir şekilde tartıştıkları sırada, ağzından saçılan salyaları da tükürdü olarak algılamış olması da bir ihtimal, ancak kıllanmayacak gibi de değil!

      Spor kamuoyunda günlerce tartışılan Meireles konusunda, hemen herkes tükürmediği konusunda hem fikirdi. Ve tahkim kurulu cezayı 4 maça indirerek bence doğru olanı yaptı! Raul Meireles'in gördüğü sarı kartların ikisinin de doğru olduğunu da belirtelim ama 2. sarı kartın hemen öncesinde, Raul'ü çeken biri vardı, oyun durdurulup sarı verilseydi, Meireles'in pozisyonu olmayabilirdi bile, unutmayalım!

       Raul Meireles sezon başı kampı sonrası katıldığı Fenerbahçe'de, fizik güç,oyun aklı, sakinlik anlamında ciddi bir etki yaptı kısa sürede! Daha dikkatli olması ve derbilerin önemini de daha iyi kavraması gerekiyor bu açık!

       Asıl ilginci düşmesi gerektiği bal gibi açık olan konuda, Galatasaray ve Trabzonspor Kulüpleri'nin yaptığı saçma sapan içerikli zehir zemberek açıklamalar..

       Hadi Trabzonspor'dan alışkınız. Siyahi oyuncularına Yamyam diyerek ülkeyi terk ettiren de, Günahların Takımı Fenerbahçe diye pankart açan/açtıran da , soyunma odası koridorlarında başkanlarının futbolculara saldırdığı yer de, Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast'ı giydikleri beyaz berelerle sahiplenen de hep onlardı! Şimdi Sadri Şener Meireles'e ''Tinerci demişse ne olmuş değil mi? bkz

       Peki Galatasaray'ın derdi ne? Ne diye coşuyorlar? Fenerbahçe'ye delil olmadan bir sürü ceza verildiği, karşılarındaki en önemli rakiplerinin pasifize edildiği gerçeğiyle, hala neden yetinmiyorlar? Çünkü korumak istedikleri ''Şikeci Fener'' algısı var, bunu konuşulur kılmaya devam etmek istiyorlar, Fenerbahçe Kulübü ve Aziz Yıldırım da mahkeme süreci sürdüğü için pasif kaldı ve Fenerbahçe'nin haklarını savunmak da uzun zamandır Aykut Kocaman'ın sırtındaki bir diğer kambur durumunda! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder