UA-36062800-1

5 Kasım 2012 Pazartesi

Edin Dzeko Arsenal'e Mi?



        Wenger Manchester City transfer ilişkileri, genelde Arsenal'den Manchester City'e doğru oluyor. Daha önce Arsenalden Kolo Toure,Gael Clichy, Samir Nasri ve Adebayor Manchester City'ye transfer olmuşlardı.
         
        

        Şimdilerde Wenger'in Dzeko'yu istediği söyleniyor, Wenger'in de oyuncu bonservislerine yüksek rakamlar ödemek gibi bir alışkanlığı yoktur pek..

        Yine de Sergio Aguero'nun, döndükten sonra Tevez'in ve hatta Ballotelli'nin Mancini tarafından arkasında görülen bu 1 sınıf golcünün, ayrılmak istemesi akla yatkın görünüyor.

        Dzeko Bundesliga 2008-2009 sezonunun 2. yarısını domine eden boşnak forvet, Wolfsburg'un bir diğer forveti Grafite ile beraber takımı şampiyonluğa taşımıştı.


       Spor dergisi Kicker'in anketine katılan 264 Bundesliga oyuncusu, sezon sonunda Dzeko'yu yüzde 25,8 oranla sezonun en iyi futbolcusu seçerken, takım arkadaşı Grafite de yüzde 22,3 oranla ikinci seçildi.O kararlılık, fizik ve bitiricilikle, attığı 22 golle 2009-2010 Bundesliga sezonunu gol kralı olarak tamamlamıştı.Hava toplarında da çok etkili olan Dzeko, Manchester City'den haftada £100.000 alıyor. Bonservisi için 18 ay önce £27.000.000 ödenen Dzeko'yu, bu fiyattan aşağı satmayı düşünmeyeceklerdir .Düşünseler bile kontratınınson yılındaki Walcott'u ne kadar istediği bilinen Mancini'nin bu takası da anlaşmanın içerisine sokmak isteyeceği kesin gibi. Walcott da oldukça formda bir sezon geçiriyor, 7 gol kaydeden oyuncunun kontratını uzatmak isteyen Arsenal elini çabuk tutmalı.

Not Kandırmayın Fenerbahçelileri Dzeko Mzeko Gelmez!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder