UA-36062800-1

19 Kasım 2012 Pazartesi

Şantaj,Yalan Haber,Taciz Basını ve Rtük

      Hafta içinde Beyaz TV spor müdürü görevine gelen Ertem Şener'den yuh dedirtecek habercilik. Ertem Şener, Eskişehirspor, Fenerbahçe maçında Caner Erkin'e verdiği kırmızı kart nedeniyle eleştiri alan Fırat Aydınus'un evine muhabir yolladı.



      Fırat Aydınus'un evine giden muhabir büyük bir habercilik başarısına imza atarak özel aile meselelerinden tutup, Fırat Aydınus'un aidat borçlarına kadar sorguladı. Fırat Aydınu'a ulaşamayan muhabirin polise de sen muhtar mısın demesi dikkat çekti.



     Rezaletin videosu izlemek isteyenler için buradan izlenebilir

     Mustafa Çevik denen muhabir de geldiği programı ve kanalı anında sindirmiş çok uyumlu bir seviyesizlik içerisinde çalışıyor, belki de hep böyleydi de yeni keşfedildi bilemiyorum.

     Fırat Aydınus'un evinin kapısına dayanan Fenerbahçe taraftarları olsaydı eğer, bu mağdur olan insanların verdiği bir tepki olarak daha anlaşılabilir olurdu, yine de tarafımdan eleştirilirdi.. Ama bunların yaptığı taciz ne haberciliğe, ne insan etiğine sığmıyor, üstelik sadece bu konuda değil hep yaptıkları bu zaten! Ertem Şener de gelir gelmez cuk oturmuş programa..



     Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ikilisine katılan herkesin de onlara benzediği, futbolun F'sinin konuşulmadığı Beyaz Futbol ve Derin Futbol isimli programların, TV8'de yayınlanan ve bu programlardan farkı olmayan Telegol programının yayın hayatını nasıl sürdürdüğünü, bu kanallara en azından para cezası ya da kapatma cezası nasıl almadığını anlayamıyorum. Rtük ne iş yapar anlayamıyorum!

    Bugün Ali Ece, Mustafa Doğan ve Yusuf Kenan Çalık'ın yer aldığı programda, Fırat Aydınus'un hafta içinde yöneteceği Şampiyonlar Ligi maçı sonrası, hakemliği bıraktığını açıklayacağına dair bir duyum aktarıldı. Dahası Fırat Hoca sebep olduğu kaostan değil, kendisine yapılan tacizden dolayı yapacakmış. Evet bence de Fırat Aydınus hakemliği bırakmalı, ama kimsenin birini ailesiyle birlikte böylesine taciz etmeye hakkı olmamalı tekrar ediyorum!


    Mağdur olan Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medyada savunup, tepki vermek zorunda
kaldığı rezalet sonrası Fenerbahçe Kulübü de resmi siteden bir açıklama yayınladı.

    Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama     
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder