UA-36062800-1

2 Kasım 2012 Cuma

Wenger Tepki İstemiyor

          Geçtiğimiz yaz 30.700.000 € bedelle Arsenal'den Manchester United'a transfer olan Robin Van Persie, hafta sonu yeni formasıyla ilk kez Arsenal karşısına çıkacak. Bu da doğal olarak Robin Van Persie'ye Arsenal taraftarlarının, tepki gösterip göstermeyeceği sorusunu beraberinde getiriyor. Hatırlanacağı üzere Robin Van Persie transferinden sonra, Arsenal taraftarlarının Van Persie yazan formalarını yaktıklarını görmüştük. Bana kalırsa tepki almaması mümkün değil, bizim ligde de ezeli rakipler arasındaki transferler her zaman tepki çekiyor. İlk kez Arsenal'e karşı oynayacağı maçın Old Trafford'da olması Van Persie'nin şansı.. Karşılaşma Emirates'te olsaydı Robin'i çok daha zorlu bir gün beklerdi.

          Bu konuda görüşlerine başvurulan Wenger, ''Van Persie bizim için 8 sezonda harika işler yaptı, geçen yıl  milli maçlar dahil, 44 maçta 57 gol atmış bir oyuncudan bahsediyoruz, ona tepki göstermek yerine alacağımız sonuca odaklanmalıyız'' diye konuştu.

         Lig'de 2. sırada bulunan United için oynadığı 11 maçta 9 gol kaydeden Van Persie'nin, bu performansının sürpriz olmadığını belirten Wenger, ''Manchester'da etrafında çok iyi oyuncular var, Robin çok zeki bir oyuncu, harika koşuları ve inanılmaz bir tekniği var'' diye ekledi.

        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder