UA-36062800-1

21 Kasım 2012 Çarşamba

Di Matteo'nun İpini Juventus Çekti


       Premier League'de son 4 haftada kazanamayan ve dün gece de Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Juventus’a 3-0 yenilen Chelsea’de, Roman Abramovic 42 yaşındaki teknik adamla yollarını ayrıldı.

       Yeni Mourinho olsun diye göreve getirilen Andre Villas-Boas’ın 6 ay içinde gönderilmesi üzerine, geçici olarak takımın başına getirilen Di Matteo, geçen yıl ligde şampiyonluk beklentisi olmayan Chelsea ile büyük bir sürprize imza atmış ve Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Federasyon Kupası’nı kazanmıştı. Bu yılın Haziran ayında da kulüp, İtalyan menajerle 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

”Maviler” 12 haftası geride kalan Premier League’de 3′üncü, Şampiyonlar Ligi (E) Grubu’nda da Shakhtar Donetsk ve Juventus’un ardından 7 puanla yine 3′üncü sırada yer alıyor.

Benitez Chelsea      Chelsea Kulübünden yapılan açıklamada, en kısa sürede, takımın yeni menajerinin kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

      Daily Star'ın haberine göre favori isim Liverpool'un eski menajeri Rafa Benitez, bunun dışında Cesare Prandelli,Redknapp ve Guardiola  gibi isimler de konuşuluyor.

      

     Di Matteo, Roman Abramovich’in kulübün sahibi olduğu 10 yılda Ranieri, Mourinho, Grant, Scolari, Hiddink, Ancelotti ve Villas-Boas’ın ardından kulüpten ayrılan sekizinci menajer oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder