UA-36062800-1

24 Ocak 2013 Perşembe

Nordin Amrabat


             Galatasaray'ın 8,5 milyon euro bonservis bedeliyle, bu sezon kadrosuna kattığı Nordin Amrabat; şu sıralar Fas Milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda oynuyor.  Fas takımında Nordin Amrabat , ilk onbirde kendine yer bulurken, Fenerbahçe'nin almak üzere olduğu Younes Belhanda da forma giyenler arasındaydı. 

             Amrabat Galatasaray'da maliyetine uygun bir performans sergilemekten çok uzak, anlaşılan Fas için de ilaç olmamış! İlk maçında Angola ile 0-0 berabere kalan Fas, bugün de Kape Verde ile 1-1 berabere kaldı. Belhanda da Angola maçından sonra Kape Verde karşısında da sarı kart görünce, cezalı duruma düştü. Sonraki Güney Afrika maçında oynayamayacak. Belki de haftasonuna kadar bitmesi beklenen transferi hızlandırır bu gelişme.

             
            Bunlar da Amrabat'ın Afrika Uluslar Kupası'nda giydiği kramponlar.. Türk ve Fas bayrakları bir arada.. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini, ne kadar istediğini 40 kere söyleyerek kendini transfer ettiren Amrabat, şimdi de sempatikliğini sürdürüp daha kalıcı olmaya çalışıyor sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder