UA-36062800-1

8 Ocak 2013 Salı

Arap Quaresma

         Geçtiğimiz günlerde Beşitaş'tan ayrılan ve sözleşmesi feshedilirken, ''Türkiye'de başka takımda oynamak isterse 5 milyon euro öder.'' şartı koşulan Quaresma, korkulanı yapmadı ve Galatasaray'la değil, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ahly ile anlaştı.

         Muazzam yetenekleri olan ve bu yeteneklerini gören pek çok takımın transfer ettiği Ricardo Quaresma, Beşiktaş döneminde de, saf yetenek hasreti çeken Türk seyircilerin beğenisini kazanmışsa da,  Tayfur Havutçu dışında çalıştığı hiç bir antrenöre kendisini beğendiremedi. Fazlasıyla bireysel oynaması ve maç seçmesi onun için yapılan başlıca eleştirilerdi ve o hiç değişmedi!

          Şimdi ise elinde bonservisiyle Avrupa'da kendisine takım bulamadı ve aşağıdaki abilerin her tarafta olduğu bir yere gitti. Sağdaki abi gibi giyinmemesini de yadırgadım açıkçası..

          Al Ahli’yi ünlü İspanyol teknik adam Quique Sánchez Flores çalıştırıyor. Birleşik Arap Emirlikleri takımında, Brezilyalı Grafite ile Kamerunlu Emana gibi tanıdık isimler de forma giyiyor.
Yani ne diyoruz ''Portekizde doğdu, Arap oldu,Helal olsun sana,Ricardo Quaresma Ricardo Quaresma!''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder