UA-36062800-1

24 Ocak 2013 Perşembe

Villa Arsenal'e Doğru


   The Sun'ın haberine göre Arsene Wenger, ara transfer sezonunun bitmeden Barcelona'ya golcü futbolcu için 10 milyon sterlin teklif edecek. Zaten Villa'nın Arsenal'e gideceği 1-2 aydır söyleniyor
Barcelona cephesi oyuncuyu satmak istemediğini sıklıkla söylese de David Villa'nın daha çok süre alacağı bir takımda oynamak istediği biliniyor. Normal olan da bir durum bu aslında! David Villa Valencia'da ve Barcelona'da hep üst düzey performansla oynadı. İspanya Milli Takımı'nın son Avrupa Şampiyonası'nda David Villa'sız başarılı olamayacaklarını söyleyenler bile çoktu hatırlayın. 
Son sezon Real Madrid'e kaybedilen şampiyonluk David Villa'nın bacağının kırılmasına bağlanmıştı. Bir önceki sezon da Barcelona şampiyonluğu kazanırken, kesinlikle en etkili 5 oyuncudan biriydi Villa...
David Villa
Bu sezon ise Pep Guardiola'nın yerine geçen Vilonova, sıklıkla Fabregas'ı hücum hattında kullanıyor, Pedro da formda. Üstelik kulübeden oyuna girmek için de kendisiyle benze durumda olan Alexis Sanchez ile yarışması gerekiyor. Sonuç olarak Villa'yı tutmak istediklerini söyleseler de, Vilonova'nın öncelikli tercihi olmadığı açık.
Bu transfer Thierry Henry'den beri , istediği gibi bir kenar forvet bulamayan Wenger için biçilmiş kaftan. Oynamak isteyen ve gözde olmaya alışmış Villa için de öyle elbette!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder