UA-36062800-1

16 Şubat 2013 Cumartesi

Cumartesi Kuponları 1

Daha önce bakan varsa görmüştür Bir hafta Ronaldo'nun kendi kalesine gol atarak yatırdığı kuponum, bir diğeri Barcelona'nın ,Real Sociedad'a 2-0'dan 3-2 yenilmesiyle yatmıştı. Bu hafta stil değiştirerek, süpriz oranı da olan bomba maçlar seçtim.

 Bu kupona 3 maç ekledim. Maçların tamamı tutabilir, tamamı da yatabilir taşlama olmasın! 3 maç ile 41,59 oran veren başka birisi varsa beri gelsin.  Kuponda yer verdiğim maçlara gelirsek;

Antalyaspor-Kardemir Karabükspor Antalyaspor'un ligin bu yıl süpriz çıkış yapan takımı olduğunu biliyoruz. Kardemir Karabükspor'un da 3 büyüklere deplasmanda neler yaptığı ortada.  Antalya'nın bozmaya yönelik değil de, oynamaya yönelik oyun anlayışı, Karabükspor'un kazanma şansını artırıyor.

Antalyaspor'da Tita ve sonradan girerek attığı gollerle dikkat çeken Ömer Şişmanoğlu yok.

Karabükspor'da , hızlı futboluyla milli takıma da seçilen Ahmet İlhan, Yiğit İncedemir ve Uğur Uçar kayda değer eksikler. Yine de ben Shelton&Lua Lua ikilisine güveniyorum.

Mainz-Schalke 04 

Schalke 04 Galatasaray karşısına çıkacak biliyorsunuz. Uchida,Papadopoulos,Marica,Huntelaar,Obasi,Afellay,Farfan da çılgın bir eksik listesi adeta!

Mainz'da önemli bir eksik yok. Ligde 6. sıradalar ve doğal olarak üst gruba tutunmak isteyeceklerdir. İç saha performansları da revire dönmüş rakip karşısında tatminkar bence.




Hami Mandıralı-Schalke 04
Osasuna-Zaragoza

Bu maça dair çok net bu kazanır diyecek bir veri yok elimizde. Osasuna da Real Zaragoza da küme düşme hattının hemen üzerinde. Devre arasında Henri Bienvenu transferiyle dikkatleri üzerine çeken Real Zaragoza kazanır diyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder