UA-36062800-1

16 Şubat 2013 Cumartesi

Çarşı Karışmış Diyorlar

Rizeli Niang
           Beşiktaş İnönü'de Bülent Uygun'un Gaziantepspor'unu ağırladı. Ersan Gülüm'le öne geçen Beşiktaş'ın farkı açmasına Olcay Şahan ve hazır olmayan, mecburiyetten 11'e alınan Mamadou Niang'ın gol kaçırma yarışı engel olmuş. Rakibin 10 kişi kalmasına rağmen topu rakip kaleye bir türlü sokamamışlar.

           Maç sonu Samet Aybaba alışılagelmiş şekilde 'Oyunu Tutamıyor' olduklarından dem vurmuş. Ligde son 10 haftaya gireceğiz Samet Hoca hep aynı teraneyi okuyorsun değil mi? Yok mu yani bu sorunun bir çözümü?

         
        Asıl film 89. dakikada Dorge Kouemaha ile beraberlik gelince kopmuş. Tribünlerde Samet Aybaba'ya, yönetime küfürler olmuş.

        Küfür edenlerin arasında maç izleyen, Samet Aybaba'nın kuzeni olduğu söylenen Hasan Kurtel, küfredenlere tepki gösterince hastanelik edene kadar dövülmüş.



         Benim naçizane fikrim Beşiktaşlılar'ın elindeki kadronun daha iyisini yapamayacağı şeklinde.Takım oluşturulurken, Almeida'nın alternatifi olarak Batuhan'ı düşünmek büyük riskti. Tutmayınca topu tutamaz oldu doğal olarak. Kaldı ki bu kadar pozisyona girdiğin bir maçta gol atamıyorsan sıkıntı orada yani.Dahası maç başına 1-2 pozisyon bile verse gol oluyor kalede.  Bitmez sakatlık sorunları da elbette ki önemli ve çözülmesi gereken durumlar.

        Twitterda yazılanlara göre maç çıkışında da sağlık ekibini dövmek için bekleyen taraftarlar varmış.
Fotoğraflar TrtSpor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder