UA-36062800-1

26 Şubat 2013 Salı

Fatih Terim Tribüne Neden Gönderildi?

          Orduspor ile sahasında karşılaşan Galatasaray'ın önce teknik direktörü Fatih Terim, sonra da yardımcısı Hasan Şaş, hakeme ölçüsüz müdahaleleri sonucu hakem kararıyla tribüne gönderildiler. Ancak Fatih Terim'in bu karar sonrasında gittiği bölüm sahanın gayet içinde görünüyor..

         Kendi yedek kulübelerinin hemen üzerine yerleşen Terim, bulunduğu noktadan oyuna gayet güzel müdahale etmeye devam etti . Tribüne gönderilmenin amacı o anda hocanın oyuna müdahale etme hakkını elinden almak olduğuna göre, bu uygulamanın bu şekilde oldukça yersiz ve manasız olduğu çok açık!

         Hakeme 'Çık ikinci yarıya ilk yarıdaki gibi yönet!' dediği için tribüne gönderildiği iddia edilen Fatih Terim'in, neden hakeme isyan ettiğini anlamak da mümkün değil!

         Öyle ki, ikinci yarıya Muslera'nın Selçuk'un sırtına çarptırarak kendi kalesine yolladığı gol ve Stancu'nun penaltı golüyle 2-0 geride giren Galatasaray'da, 59'da Sneijder'le gelen gol öncesi Hakan Balta net bir şekilde ofsaytta idi.

        Galatasaray'ı umutlandıran golden önce, sağ taraftan ceza sahasına giren Hasan Kabze'yi Dany net bir şekilde düşürdü. Hakem penaltıyı çalsa 3-0 olacak, Dany kırmızı görecekti. Dolayısıyla 10 kişi 3 farklı skordan dönmek, hiçbir şekilde mümkün olmayacaktı.

         Sarı kartlı Gökhan Zan'ın hakemin ağzına soktuğu elleri de, elindeki topu yere isyanla vuruşu da, soldan kopup gitmekte olan adama attığı dirsek de ne hikmetse kendisine ikinci sarıyı getirmedi.

        Skor 2-1'ken kafa topuna çıkıp vuramayan Ordusporlu futbolcunun Drogba'ya yaptığı müdahale de penaltı olmalıydı. Hasan Şaş bu pozisyon sonrası gösterdiği tepki nedeniyle Fatih Terim'in yanına gönderilirken, Ümit Davala'nın da kendi insiyatifiyle kulübeyi bırakıp onlara katılması enteresandı.

       Orduspor'un üç farkı yakalaması engellendikten sonra, Galatasaray teknik heyetinin yarattığı yaygara ortamı, bence maçı Galatasaray'a getiren baş unsurdu. Yediği golden sonra hepten geriye gömülen Orduspor karşısında Burak'la iki, Selçuk İnan'la da bir gol bulan Galatasaray, haftayı kayıpsız geçmiş oldu.

       Şimdi merak edilen, geçen seneden ertelenen cezası bulunan Fatih Terim bugün de tribüne gönderildikten sonra, iki olay toplamı olarak kaç maç hak mahrumiyeti cezası alacak?  

       Bir de sol tarafa yakın oynatılan Sneijder'in ne zaman ortada oynamaya başlayacağı merak konusu. Bugün Türkiye'deki ilk golünü muazzam bir şutla atan Sneijder, kapasitesinin çok daha altında performans veriyor.  


        
        

         

3 yorum:

  1. İlk gol nasıl ofsayt? Fenerli kafasından azıcık arınsan, güzel şeyler yazıyosun:)

    http://i.imgur.com/aV4HOF4.jpg

    http://img801.imageshack.us/img801/7123/ofsayt.jpg

    YanıtlaSil
  2. Çizgi bariz bir şekilde yamuk çizilmiş:)

    YanıtlaSil
  3. Aynen katılıyorum! Ben ofsayt görmeseydim ofsayt yazmazdım. Güzel şeyler yazıyorsun dediğin için teşekkür etmeyeceğim Zira virgülden sonrası hep ilk cümledeki olumlu ifadeyi yok eder :)İsminle gel yoksa Çağlar mısın sen?:)

    YanıtlaSil